© De Kluscentrale, Powered by Purosan. All rights reserved - Links - Privacybeleid
0800-24925 BEL GRATIS Home Klussen Reinigen Renoveren Contact Partners Purosan Reinigen
Periodieke reiniging terrassen en opritten  Elk jaar verdwijnen heel wat terrassen en opritten onder een  groene laag mos. Met onze speciale terrasreiniger halen we die er zo weer af.
Opfrissen arduin of blauwe steen Arduin of blauwe steen kan na vele jaren vuil worden of verdonkeren. Wij reinigen de arduin met een weinig zand en lage druk zodat deze terug in zijn oude glorie hersteld wordt.
Reinigen en ontvetten vloeren garage/magazijn/ea Als u zich niet meer kan herinneren hoe de vloer van de garage er oorspronkelijk uitzag is het tijd voor een grondige reiniging.
Reinigen en herconditioneren natuurstenen vloeren Zelfs natuursteen wordt na vele jaren dof en vuil. Als flink poetsen niet meer helpt kan deze geboend en geherconditioneerd worden.
Gevelreinigingen Samen met de klant kiezen we de best mogelijke techniek om de gevel een tweede leven te geven. Wij reinigen zowel met hoge  druk stoom als met de “soft- zandstraal” techniek.  
Goed onderhoud en correct reinigen is specialisten werk. Daarom doet De Kluscentrale beroep op de ervaring en expertise van moederbedrijf Purosan. Purosan specialiseert zich in industriële reinigingen met hoge druk stoom, biologisch afbreekbare producten en “ soft-stralen”. Alhoewel Purosan meestal werkt voor bedrijven, vastgoed beheerders en aannemers, worden dezelfde technieken toegepast voor werken in de particuliere sector. U bent dus zeker dat al uw reinigingen op een professionele manier worden uitgevoerd. Contacteer ons nu voor Reinigingen
Wij kochten enkele jaren geleden ons huis. Toen de binnenkant helemaal gerenoveerd was , hebben we ook de buitenkant aangepakt. De buitenkant hebben we laten stomen om de stenen de sparen. Wij zijn erg blij met het resultaat. De gevel ziet er weer als nieuw uit; Tegelijk hebben we via De Kluscentrale ook de ramen laten vervangen. Alles is vlot en correct verlopen. Familie Tayemans , Edegem