© De Kluscentrale, Powered by Purosan. All rights reserved - Links
0800-24925 BEL GRATIS Hét centrale punt voor al uw Klussen, Reinigingen en Renovaties
Home Klussen Reinigen Renoveren Contact Partners Purosan
Op zoek naar een klusjesman in de regio  Antwerpen? De kluscentrale heeft maar één  doelstelling en dat is om u het leven makkelijker te  maken. De kluscentrale doet allerlei klussen in de  regio Antwerpen. Wanneer u geen zin hebt om te klussen of het om  één of andere reden niet kan, dan hebben wij de  oplossing. De Kluscentrale is hét centrale punt  voor al uw klussen, reinigingen en renovaties.  Wij verzorgen kleine herstellingen of reparaties tot  verfraaiingswerken en totale projecten.  Samen met onze vakmensen en aangesloten specialisten  zorgen wij ervoor dat U zich geen zorgen moet  maken! .
KLUS  ABONNEMENT IMMO  SERVICE
Vaste tarieven voor regelmatige  klanten of ondernemingen die een  klusdienst altijd stand by willen  hebben
Service op maat voor immobiliën,  vastgoedbeheerders of syndicus.  Wij maken woningen en  appartementen klaar voor verhuur  of verkoop. 
EXPRESS SERVICE
Snelle interventie voor dringende problemen. Met of zonder abonnement.
GRATIS
De Klusdokter© is een uniek concept exclusief bij De Kluscentrale. De Klusdokter©  komt GRATIS bij u langs om uw eigendom te bekijken. Hij onderzoekt welke klussen of renovaties kunnen/moeten gebeuren om uw eigendom op te waarderen. U ontvangt steeds een uitgebreid verslag met suggesties en tips. Het bezoek is vrijblijvend en er is geen aankoopverplichting!
Een compleet dienstenpakket.
Ontvang  5 GRATIS klustips van De Klusdokter©
65+
Bel de kluslijn 0800-24925
SUBSIDIE?
waarvoor krijgt u nog subsidie en hoeveel? De Kluscentrale zoekt het voor u uit! Contacteer ons !   
Speciale tarieven voor senioren.