© De Kluscentrale, Powered by Purosan. All rights reserved - Links
0800-24925 BEL GRATIS Hét centrale punt voor al uw Klussen, Reinigingen en Renovaties
Home Klussen Reinigen Renoveren Contact Partners Purosan
U zoekt een betrouwbare klusjesman in Merksem? Dan bent u bij de Kluscentrale aan het juiste adres. Ons team van gedreven vaklui heeft één doelstelling: u het leven wat gemakkelijker maken. U kan bij ons terecht voor kleine herstellingen of onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld reinigen van de schoorsteen) maar ook voor renovaties en totaalprojecten. Hebt u 2 linkerhanden? Dan zijn wij uw redder in nood! Samen met specialisten van verschillende vakgebieden leveren wij proper en kwalitatief werk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, uw huis is bij ons in goede handen!  
KLUS  ABONNEMENT IMMO  SERVICE
Vaste tarieven voor regelmatige  klanten of ondernemingen die een  klusdienst altijd stand by willen  hebben
Service op maat voor immobiliën,  vastgoedbeheerders of syndicus.  Wij maken woningen en  appartementen klaar voor verhuur  of verkoop. 
EXPRESS SERVICE
Snelle interventie voor dringende problemen. Met of zonder abonnement.
GRATIS
De Klusdokter© is een uniek concept exclusief bij De Kluscentrale. De Klusdokter©  komt GRATIS bij u langs om uw eigendom te bekijken. Hij onderzoekt welke klussen of renovaties kunnen/moeten gebeuren om uw eigendom op te waarderen. U ontvangt steeds een uitgebreid verslag met suggesties en tips. Het bezoek is vrijblijvend en er is geen aankoopverplichting!
Een compleet dienstenpakket.
Ontvang  5 GRATIS klustips van De Klusdokter©
65+
Bel de kluslijn 0800-24925
SUBSIDIE?
waarvoor krijgt u nog subsidie en hoeveel? De Kluscentrale zoekt het voor u uit! Contacteer ons !   
Speciale tarieven voor senioren.