© De Kluscentrale, Powered by Purosan. All rights reserved - Links
0800-24925 BEL GRATIS Hét centrale punt voor al uw Klussen, Reinigingen en Renovaties
Home Klussen Reinigen Renoveren Contact Partners Purosan
U zoekt een klusjesman in Borsbeek? Gevonden! U kan bij de Kluscentrale terecht voor herstellingen en onderhoudswerkzaamheden (zoals het nazicht van de verwarmingsketel of het reinigen van de schoorsteen) maar ook voor renovaties en totaalprojecten. Hebt u een klus waar u zelf liever niet aan begint? Laat het ons weten! Wij werken samen met specialisten van verschillende vakgebieden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij staan garant voor kwaliteit! Bent u op zoek naar een betrouwbare klusjesdienst, dan bent u bij de Kluscentrale aan het juiste adres! .
KLUS  ABONNEMENT IMMO  SERVICE
Vaste tarieven voor regelmatige  klanten of ondernemingen die een  klusdienst altijd stand by willen  hebben
Service op maat voor immobiliën,  vastgoedbeheerders of syndicus.  Wij maken woningen en  appartementen klaar voor verhuur  of verkoop. 
EXPRESS SERVICE
Snelle interventie voor dringende problemen. Met of zonder abonnement.
GRATIS
De Klusdokter© is een uniek concept exclusief bij De Kluscentrale. De Klusdokter©  komt GRATIS bij u langs om uw eigendom te bekijken. Hij onderzoekt welke klussen of renovaties kunnen/moeten gebeuren om uw eigendom op te waarderen. U ontvangt steeds een uitgebreid verslag met suggesties en tips. Het bezoek is vrijblijvend en er is geen aankoopverplichting!
Een compleet dienstenpakket.
Ontvang  5 GRATIS klustips van De Klusdokter©
65+
Bel de kluslijn 0800-24925
SUBSIDIE?
waarvoor krijgt u nog subsidie en hoeveel? De Kluscentrale zoekt het voor u uit! Contacteer ons !   
Speciale tarieven voor senioren.