© De Kluscentrale, Powered by Purosan. All rights reserved - Links
0800-24925 BEL GRATIS Hét centrale punt voor al uw Klussen, Reinigingen en Renovaties
Home Klussen Reinigen Renoveren Contact Partners Purosan
Op zoek naar een klusjesman in Berchem? Hebt u 2 linkerhanden die u parten spelen? Kent u het verschil niet tussen een schroef en een nagel? Dan doet u best een beroep op de professionals van De Kluscentrale. Het team van de Kluscentrale voert uw herstellingen degelijk en proper uit. U kan bij hen ook terecht voor onderhouds- en reinigingswerken (onder andere nazicht van een verwarmingsketel of reinigen van de schoorsteen). Renovaties en totaalprojecten behoren ook tot de mogelijkheden. De vakmannen van de  Kluscentrale hebben één doel: het leven van Antwerpenaren gemakkelijker maken. Toch als het op klussen aankomt. Hun team en de  specialisten waar ze mee samenwerken zorgen er voor dat u geen reden meer heeft om te piekeren over uw huis! .
KLUS  ABONNEMENT IMMO  SERVICE
Vaste tarieven voor regelmatige  klanten of ondernemingen die een  klusdienst altijd stand by willen  hebben
Service op maat voor immobiliën,  vastgoedbeheerders of syndicus.  Wij maken woningen en  appartementen klaar voor verhuur  of verkoop. 
EXPRESS SERVICE
Snelle interventie voor dringende problemen. Met of zonder abonnement.
GRATIS
De Klusdokter© is een uniek concept exclusief bij De Kluscentrale. De Klusdokter©  komt GRATIS bij u langs om uw eigendom te bekijken. Hij onderzoekt welke klussen of renovaties kunnen/moeten gebeuren om uw eigendom op te waarderen. U ontvangt steeds een uitgebreid verslag met suggesties en tips. Het bezoek is vrijblijvend en er is geen aankoopverplichting!
Een compleet dienstenpakket.
Ontvang  5 GRATIS klustips van De Klusdokter©
65+
Bel de kluslijn 0800-24925
SUBSIDIE?
waarvoor krijgt u nog subsidie en hoeveel? De Kluscentrale zoekt het voor u uit! Contacteer ons !   
Speciale tarieven voor senioren.